Detalii despre craniu uman - mulaj didactic.

Cum pot comanda produsul de pe www.cranii-medicina.com?
Produsul nostru se poate comanda direct de pe site accesand sectiunea COMANDA din menu si completand formularele respective.
Comanda se poate face si telefonic. Daca sunteti din judetul IASI, produsul se poate vedea oricand si livra la domiciliu.

In cat timp ajunge coletul in orice judet in Romania?
Coletele sunt expediate prin Urgent Curier sau Fan Courier. Avem contracte cu aceste firme.
Coletele ajung in 24 ore de la data comenzii (produsul se livreaza in aceeasi zi cu conditia sa fie pe stoc si comanda sa fie plasata pana in ora 13:00. Daca produsul a fost comandat dupa ora 13:00 coletul va pleca urmatoarea zi, urmand ca in 24 ore sa ajunga la adresa completata.)
Coletele sunt impachetate in cutie de carton, iar inauntru cu folie cu bule pentru protectie.
Coletul se poate returna in timp de 3 zile inapoi cu conditia ca plata transportului catre noi sa fie suportata de dumneavoastra.
Coletele sunt verificate si impachetate de noi inainte de a le trimite, in asa fel vom elimina orice eroare a produsului.

Cat costa transportul?
Transportul costa 22 lei prin curierat rapid (Fan Courier sau Urgent Curier). Coletul va ajunge la domiciliu. Dumneavoastra nu trebuie sa va mai deplasati si stati la cozi.

Cat costa mulajul didactic craniu numerotat?
PRET: 320 LEI 249 LEI

Ce garantie am?
Datorita aliajului si materialului rezistent din PVC, care imita perfect osul uman nu se acorda garantie. Materialul este garantat pana la 30 ani, si garantia ar fi fara folos. Craniul se poate modifica doar "intentionat" sau din greseala daca ar fi scapat pe ceva dur.
Aveti posibilitatea ca in 3 zile de la primirea modelului sa-l returnati cu conditia ca acesta sa fie intact.